„Hiszem, ha belül Rend van, könnyebben helyrehozható, ami kívül nem tölt el elégedettséggel.“

Rólam


Életgyógyászat , Életminőség koordináció, Bach-virág esszenciák, Önismereti mentorálás | Rólam

Szeretettel köszöntelek! Nagyon örülök, hogy itt vagy.

Szabó Ildikó vagyok. A bemutatkozásom során nem feltétlenül a végzettségeim által kapott címekre szeretném a fókuszt helyezni. Természetesen ezeket lentebb megtalálod smiley

Hol is kezdődött az én utam? 2015-ben érkeztem el egy fordulóponthoz életemben. Közel 40 évesen, két kis gyerkőcöt terelgettem éppen. Korábban kereskedelmi területen tevékenykedtem. Rengeteg megélést, kapcsolódást és felismerést, utazást és tapasztalást köszönhetek ennek az időszaknak. Az évek során azonban egyre inkább érzékeltem, hogy ez a terület már nem az én utam.

Mindig érdekeltek az emberekben zajló folyamatok, a pszichológia és a spiritualitás. Emlékszem, már egészen fiatal koromban gyűjtöttem és tanulmányoztam az elérhető anyagokat. Aztán az első gyermekem megszületését követő időszakban felerősödött bennem az igény, hogy beengedjem az életembe ezeket az ismereteket. Mindig is éreztem, hogy több lehetőségünk lehet, mint amit a hétköznapi szerepeink során élhetünk. Innentől kezdve viszont tudatosan indultam el az úton önmagam felé. Az évek során több tudásanyagot sajátítottam el, amit mára,ötvözve tapasztalataimmal, saját eszköztárammá alakítottam. Élem, ha választjuk, a bekövetkező változások egy teljesebb, kiegyensúlyozottabb életminőséget eredményezhetnek. Érdemes és szükséges elindulni és igent mondani saját magunkra. Hiszen önámítás volna azt vallani, hogy a fő dolgunk nem magunkkal van! Mindig, minden belőlünk indul ki. A saját magunk életét élve, saját magunkként létezve a kulcs.

Határozottan vallom, hogy egy szomjazót sem tudunk megkínálni üres palackból. Így mi magunk is akkor leszünk képesek másoknak adni, ha töltődésre is biztosítunk magunknak Teret és időt. Ehhez szeretnék hozzájárulni a Te életedben, ha szeretnéd. Fontosnak tartom, hogy igen is foglalkozzunk érzéseinkkel. Ismerjük meg önmagunkat, a bennünk szunnyadó lehetőségeinket. Formáljuk, alakítsuk gondolkodásunkat, hitrendszerünket. Fejlesszük kommunikációnkat. Hiszen belső stabilitásunk megléte vagy éppen hiánya meghatározza életminőségünket.

Hiszek a tudatosságban. Hiszem, hogy sokkal felemelőbb látni és nem csupán nézni. Hiszem, hogy a számunkra haszontalan mintákat le lehet rakni. Hiszek az elhatározásban, gondolataink teremtőképességében, az érzékelés jelentőségében. Hiszek a szembenézés fontosságában, a feltett kérdések hasznosságában. Tevékenységem során nem feltétlenül a megmagyarázást tartom a fő célnak. Hiszem, hogy az élet sokkal, de sokkal egyszerűbb lehet, ha engedjük. Az a szándék vezet, hogy hozzájárulhassak a hozzám fordulókban valódi változások megszületéséhez.

2020-ban találkoztam az Access Consciousness-el, ami ismét egy fordulópontot jelentett az életemben. Az eszközöket, kezeléseket folyamatosan megismerve, alkalmazva, beigazolódott számomra, hogy a változásnak egyáltalán nem kell hosszadalmasnak és fájdalmasnak lennie. Választhatunk, kérdezhetünk, élhetünk könnyedén. Példát mutathatunk saját életünkkel másoknak is.

Végzettségeim:

  • Bach-virágterápia tanácsadó - Talentumok Lélek Műhely (2015-2016)
  • Életgyógyász-Életküldetési konzulens - Talentumok Lélek Műhely (2015-2017)
  • Életminőség koordinátor - Talentumok Lélek Műhely (2018)
  • Integrált szemléletű családállító képzés - Talentumok Lélek Műhely (2018)
  • Biologika alaptanfolyam - Biologika Szabadegyetem (2019)
  • Természetgyógyász képzés - EC Oktatási Központ (2019-)
  • Access Bars - Vonyigásné Kovács Emese (2020)
  • Access Facelift - Vonyigásné Kovács Emese (2020)
  • Being You kurzus (2020)
  • Access Consciousness Alapozó képzés (2020)

Fontosnak tartom megemlíteni, hogy az álatalam alkalmazott gyakorlatok, feladatok számomra sem tankönyvből ismertek csupán. Jómagam is végig mentem a megoldások útján. A mai napig újabb és újabb lehetőségeket hoz az élet számomra, s ezt nagyon élvezem. Érdekelnek az emberekben zajló lelki folyamatok. Foglalkoztat az élet értelme, abból a megközelítésből nézve, hogy én milyen értelmet szeretnék adni a saját létezésemnek. Folyamatosan tanulok, az éltben tapasztalok, s igyekszem megszerzett tudásomat és tapasztalataimat átadni azoknak, akik szeretnék.

Gyere és találkozzunk, hogy Te is változtathass, változhass! Hidd el, Benned van saját csodád! Csak merd feltenni kérdéseidet...

Szeretettel:

Szabó Ildikó

"A szabadság azt jelenti, hogy felelősséget vállalunk döntéseinkért, tetteinkért, saját életünkért." (Yalom)

Visszajelzések

Közösségi oldalam: social facebook
Megosztom: social facebook social twitter social pinterest social email

KAPCSOLATFELVÉTEL

Keressen bizalommal, ha kérdése adódott, illetve egyéni és csoportos foglalkozásaim iránt érdeklődik.

Várom szeretettel megkeresését!

: Megértettem és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot.

Személyes tanácsadás

Az alábbi helyszíneken, előre egyeztetett időpontban várom szeretettel:

- Balance Stúdió ~ 1035 Budapest Vihar köz 36.
- Egészség Spektrum - 2120 Dunakeszi Fő út 133.

Időpont egyeztetéshez  keressen bizalommal az alábbi elérhetőségek bármelyikén:

 : + 36 302037 096
: kapcsolat@elettippek.hu

 Barion

Copyright 2017-2020 Szabó Ildikó
életgyógyász, életminőség koordinátor

Version: 3.5

Felhívjuk figyelmét, hogy adatkezelési nyilatkozatunk az alábbi linken elolvashatja: Adatkezelési tájékoztatónk. Tájékoztatjuk, hogy weboldalunk, a saját működése érdekében, illetve, pénzügyi partnerünk a Barion által, csalások és visszaélések elkerülése, kiszűrése érdekében sütiket használ. Az oldal használatával, azon történő vásárlással Ön elfogadja adatkezelési tájékoztatónkat!