„Hiszem, ha belül Rend van, könnyebben helyrehozható, ami kívül nem tölt el elégedettséggel.“

Rólam


Életgyógyászat , Életminőség koordináció, Bach-virág esszenciák, Önismereti mentorálás | Rólam

Azt gondolom, hogy az inspirált létezés, a belső indíttatásból fakadó élet megélése lehet a kulcsa a boldog, kiegyensúlyozott életnek. Átalakuló világunkban ez különösen fontossá vált. Már-már közhely talán, mégis igaz, ha mi magunk RENDben vagyunk, az jótékonyan hat életminőségünkre, kapcsolódásainkra, környezetünkre.

Az évek során számos tudásanyagot sajátítottam el, ami az eltelt évek során, tapasztalataimmal ötvözve, saját eszköztárammá vált. Számomra mégis az egyik legfontosabb dolog lépéseket tenni Önmagunk belső világa felé. Ez a szemlélet mind hivatásom során, mind magánéletemben fontos. Választásaink meghatározzák, milyen is az élet, amit élhetünk. Választásaink minőségét meghatározza belső világunk milyensége. Két gyermekes édesanyaként ezt különösen fontosnak tartom és igyekszem még a nehezebb élethelyzetekben is szem előtt tartani. Mindig választhatunk! Megtapasztaltam, hogy nem érdemes olyan dolgokat magunkra erőltetni, ami másoknak lehet, hogy működik, nekünk viszont nem feltétlenül tápláló.

Életemet folyamatosan áthatja egyfajta kíváncsiság. Megállás nélkül foglalkoztat, hogy mi más is lehetséges a hétköznapi szerepeinken túl? Mindig érdekeltek az emberekben zajló folyamatok, a pszichológia és a spiritualitás. Emlékszem, már egészen fiatal koromban gyűjtöttem és tanulmányoztam az elérhető anyagokat. Aztán az első gyermekem megszületését követő időszak elhozta a változást számomra is és tudatosan kezdtem el járni az önismeret útját.

Határozottan vallom, hogy egy szomjazót sem tudunk megkínálni üres palackból. Így mi magunk is akkor leszünk képesek másoknak adni, ha töltődésre is biztosítunk magunknak Teret és időt. Merjünk önmagunkként létezni és feléleszteni a bennünk szunnyadó lehetőségeinket. Teljesen mindegy, mi volt, az a fontos és abból szeretek kiindulni, ami most van és arra fókuszálni, ami lehetséges.

Érdemes formálni, alakítani gondolkodásunkat, hitrendszerünket. Fejleszteni kommunikációnkat. Hiszen belső stabilitásunk megléte vagy éppen hiánya meghatározza életminőségünket. Egy tudatosabb élet megvalósításához szeretnék hozzájárulni tevékenységemmel. Hiszen megtapasztaltam milyen nélküle és milyen lehet általa.

Hidd el, Benned van saját csodád! Csak merd feltenni kérdéseidet és engedd, hogy történjen életed.

Szeretettel:

Szabó Ildikó

Végzettségeim:

• Bach-virágterápia tanácsadó - Talentumok Lélek Műhely (2015-2016)
• Életgyógyász-Életküldetési konzulens - Talentumok Lélek Műhely (2015-2017)
• Életminőség koordinátor - Talentumok Lélek Műhely (2018)
• Integrált szemléletű családállító képzés - Talentumok Lélek Műhely (2018)
• Biologika alaptanfolyam - Biologika Szabadegyetem (2019)
• Természetgyógyász képzés - EC Oktatási Központ (2019-)
• Access Bars - Vonyigásné Kovács Emese (2020)
• Access Facelift - Vonyigásné Kovács Emese (2020)
• Being You kurzus  - Vonyigásné Kovács Emese (2020)
• Access Consciousness Alapozó képzés - Vonyigásné Kovács Emese (2020)

 

"Csak a lélegzetem vagyok. Szeretem ezt megcsinálni kétszer háromszor naponta, mert néha azt gondolom egy sámán vagyok, egy szerző, egy apa, egy szerető… Ezek olyan dolgok, amiket csinálok, de ez nem én vagyok. Hogy mi is vagyok igazából, az egy rejtély. Rejtély, még önmagam számára is. Csak a lélegzetem vagyok. Szeretek felébredni reggel és megkérdezni: Ki vagyok én ma?" (Alberto Villoldo)

Visszajelzések

Közösségi oldalam: social facebook
Megosztom: social facebook social twitter social pinterest social email

KAPCSOLATFELVÉTEL

Keressen bizalommal, ha kérdése adódott, illetve egyéni és csoportos foglalkozásaim iránt érdeklődik.

Várom szeretettel megkeresését!

: Megértettem és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot.

Személyes tanácsadás

Az alábbi helyszíneken, előre egyeztetett időpontban várom szeretettel:

- Balance Stúdió ~ 1035 Budapest Vihar köz 36.
- Egészség Spektrum - 2120 Dunakeszi Fő út 133.

Időpont egyeztetéshez  keressen bizalommal az alábbi elérhetőségek bármelyikén:

 : + 36 302037 096
: kapcsolat@elettippek.hu

 Barion

Copyright 2017-2020 Szabó Ildikó
életgyógyász, életminőség koordinátor

Version: 3.5

Felhívjuk figyelmét, hogy adatkezelési nyilatkozatunk az alábbi linken elolvashatja: Adatkezelési tájékoztatónk. Tájékoztatjuk, hogy weboldalunk, a saját működése érdekében, illetve, pénzügyi partnerünk a Barion által, csalások és visszaélések elkerülése, kiszűrése érdekében sütiket használ. Az oldal használatával, azon történő vásárlással Ön elfogadja adatkezelési tájékoztatónkat!