„Hiszem, ha belül Rend van, könnyebben helyrehozható, ami kívül nem tölt el elégedettséggel.“

"Sok évig kerestem a nekem legjobban megfelelő kalendáriumot, végül két éve megtaláltam! Nem csak gyönyörű, de nagyon jól használható, átlátható, és masszív, nagyon jól bírja a napi használatot. Egyszerűen imádom! A 2021-es lesz a harmadik év, amin Ildi kalendáriuma kísér végig." (A. J.)

 

Ildi lényében lüktet a Mindeséggel együtt rezgő, tiszta, és féltel nélküli segítői minőség! A személyiségem egyik olyan területét világította meg az eszköztárával, amivel az önismereti utamon most kicsit megpihenhetek, és élvezhetem a felismerés és megélés örömeit. (S. Zs.)

Önismereti utamon haladva találkoztam Ildikóval, és nemrég részt vehetettem egy általa vezetett beszélgetésen a női harmóniáról. Általában csendes megfigyelő szoktam lenni, ez volt az első alkalom, hogy átlépve a komfortzónám, bekapcsolódtam egy élő beszélgetésbe. Ebben a kis közösségi térben, ahol több hölgy kapcsolódott egymáshoz Ildikó segítségével, olyan pozitív, inspiratív és segítő energiákkal találkoztam, olyan gondolatokat, tanácsokat kaptam amik abszolút pozitív irányba indították el a gondolataimat az aktuális elakadásaimban. A beszélgetés után úgy éreztem, hogy szárnyra kapott a lelkem. Hálásan köszönöm a gondolat ébresztőket, a finom, gyengéd vezetést. Szívből ajánlom Ildikót mindenkinek, akinek segítségre van szüksége! (Zs. Gyöngyi)

Egy véletlen során kerültem Ildikó oldalara. Aztán a követője lettem.  Szerencsém volt egy tanácsadáshoz. Emlékszem, egész éjjel nem aludtam, vártam a napot. Nem igazan tudtam megfogalmazni, mit várok tőle. A beszélgetés alatt küzdöttem a könnyeimmel, próbáltam palástolni az érzéseimet, aztán átszakadt a gát és utána viszont legálabb fél óráig sírtam... Azt hittem, az apámmal való kapcsolatom rendezett. Valójában nem. Sok érdekes információhoz jutottam a beszélgetésünk során es egészen más nézőpont alapján látom az életemet és az utamat. Ha elakadtál vagy csak nem tudod merre és hogyan tovább, kérd Ildikó segítségét! Ajánlom szeretettel, és nagyon szépen köszönöm a segítséget! (Betty I.)

Ma kaptam meg a 2020-as kalendáriumot. Csodaszép! Nagyon boldogságos vagyok! Köszönöm szépen! (E. Éva)

Ildikóban egy nagyon melegszívű embert ismertem meg. Egyéni konzultáción vettem részt nála. Egész idő alatt éreztem a figyelmét, odafordulását. Tisztázó kérdéseivel sokat segített a problémám pontosabb megfogalmazásán és kimondásán. Fontos volt, hogy jól értsük egymást és ez meg is történt. Mindenkinek csak ajánlani tudom Őt! P. Szilvia

A családi renddel fogalkozó alkalmon vettem részt. Érdekes volt új dolgokat hallani a családi kapcsolatokban megjelenő dinamikákról és az ezzel kapcsolatos összefüggésekről. Jó volt látni, hogy nem vagyok egyedül a kérdéseimmel és másokat is foglalkoztat ez a téma. A mondanivaló jól felépített volt a feladatok pedig hasznosak. (N.I.)

"Motiváló gondolatok, inspiráció a továbblendüléshez." P.G.

"Álmaimat váltotta valóra, Ildikó ezzel a csodálatos 2019-es határidő naptárral. Heti beosztású, jegyzetelhető oldalakkal, kedves mantrákkal és sugárzó mandalákkal. Áldás kísérje az alkotókat, és a tulajdonosokat." P.M.

"Szeretném ajánlani Ildikót, ha segítségre szorulsz, megoldandó problémád van, és eddig egyedül nem sikerült megtalálni az utat. Ő segíteni, vezetni fog az utadon." D.Szilvia

"Ildikó látásmódja nagyon szerteágazó ami a munkáját még komplexebbé és hatékonyabbá teszi. A terápián túl is fülembe cseng a sok jó tanács, erősítő mantra és a feladatok amiket kaptam, hogy hát mégse maradjak munka nélkül! Ildikó precíz, alkalomról alkalomra érezhető, hogy készül, vár, ami nekem nagyon fontos! A Bach-cseppek működési elvét keresni teljesen felesleges, ezt tapasztalni kell. A mély gödröket és a magas hegycsúcsokat is, és addig használni amíg az ember a hegycsúcson nem marad!" (K.B.)

Visszajelzések

Közösségi oldalam: social facebook
Megosztom: social facebook social twitter social pinterest social email

KAPCSOLATFELVÉTEL

Keressen bizalommal, ha kérdése adódott, illetve egyéni és csoportos foglalkozásaim iránt érdeklődik.

Várom szeretettel megkeresését!

: Megértettem és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot.

Személyes tanácsadás

Az alábbi helyszíneken, előre egyeztetett időpontban várom szeretettel:

- Balance Stúdió ~ 1035 Budapest Vihar köz 36.
- Egészség Spektrum - 2120 Dunakeszi Fő út 133.

Időpont egyeztetéshez  keressen bizalommal az alábbi elérhetőségek bármelyikén:

 : + 36 302037 096
: kapcsolat@elettippek.hu

 Barion

Copyright 2017-2020 Szabó Ildikó
életgyógyász, életminőség koordinátor

Version: 3.5

Felhívjuk figyelmét, hogy adatkezelési nyilatkozatunk az alábbi linken elolvashatja: Adatkezelési tájékoztatónk. Tájékoztatjuk, hogy weboldalunk, a saját működése érdekében, illetve, pénzügyi partnerünk a Barion által, csalások és visszaélések elkerülése, kiszűrése érdekében sütiket használ. Az oldal használatával, azon történő vásárlással Ön elfogadja adatkezelési tájékoztatónkat!