„Hiszem, ha belül Rend van, könnyebben helyrehozható, ami kívül nem tölt el elégedettséggel.“

Jogi nyilatkozat

Szabó Ildikó e. v. kijelenti, hogy az általa végzett tevékenység kizárólag önismereti tanácsadásnak minősül. Egészségügyi tevékenységi körbe nem tartozik.

Kijelenti továbbá, hogy a személyes tanácsadás során semmilyen betegséget nem kezel és nem gyógyít. A közös munka célja az önfejlesztés, önismereti munka. A folyamat során feltárt információk semmilyen esetben nem használhatóak diagnózis felállításáraPszichés, illetve pszichiátriai betegségben szenvedő embereknek nem áll  módjában  segíteni. Pszichoterápiás tevékenységeket nem végez. Tevékenysége támogató jellegű és nem tartozik a terápiás tevékenységek közé.

Szerző nem vállal felelősséget az oldalon található információk helyességéért és az azok felhasználásából adódó semmilyen közvetlen vagy közvetett egészségügyi vagy egyéb károkért. Betegség esetén minden esetben szükségesnek tartja az orvosi diagnózist, illetve kezelést.

Az oldalon közzétett írások, információk segítő szándékkal, ismeretterjesztő jelleggel, önismereti fejlődés céljából kerülnek közzétételre.

Továbbá, szolgáltatónak nincs egyértelműen beazonosítható képzési célja. A tevékenységnek nincs előre meghatározott időkerete, hanem folyamatos fejlődésre és cselekvésre épít, vagy a képzés célját a résztvevő a folyamat során maga határozza meg (nem célirányos és nem szervezett).

Szabó Ildikó e. v.

(Ny. sz.: 50621329)

Visszajelzések

Közösségi oldalam: social facebook
Megosztom: social facebook social twitter social pinterest social email

KAPCSOLATFELVÉTEL

Keressen bizalommal, ha kérdése adódott, illetve egyéni és csoportos foglalkozásaim iránt érdeklődik.

Várom szeretettel megkeresését!

: Megértettem és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot.

Személyes tanácsadás

Az alábbi helyszíneken, előre egyeztetett időpontban várom szeretettel:

- Balance Stúdió ~ 1035 Budapest Vihar köz 36.
- Egészség Spektrum - 2120 Dunakeszi Fő út 133.

Időpont egyeztetéshez  keressen bizalommal az alábbi elérhetőségek bármelyikén:

 : + 36 302037 096
: kapcsolat@elettippek.hu

 Barion

Copyright 2017-2020 Szabó Ildikó
életgyógyász, életminőség koordinátor

Version: 3.5

Felhívjuk figyelmét, hogy adatkezelési nyilatkozatunk az alábbi linken elolvashatja: Adatkezelési tájékoztatónk. Tájékoztatjuk, hogy weboldalunk, a saját működése érdekében, illetve, pénzügyi partnerünk a Barion által, csalások és visszaélések elkerülése, kiszűrése érdekében sütiket használ. Az oldal használatával, azon történő vásárlással Ön elfogadja adatkezelési tájékoztatónkat!