„Hiszem, ha belül Rend van, könnyebben helyrehozható, ami kívül nem tölt el elégedettséggel.“

Személyes inspiráció


Életgyógyászat , Életminőség koordináció, Bach-virág esszenciák, Önismereti mentorálás | Személyes inspiráció

Adódhatnak olyan élethelyzetek, amikor szükségessé válhat egy külső személy bevonása az adott szituáció megoldásához. Hozzájárulást kérni valódi felelősségvállalás életünkért. Így jelentősen lerövidíthető az az idő, amit az adott nehézség megoldására fordítunk. Ugye nem az a cél, hogy gondterhelten, folytonos problémamegoldásban élj? Mit szólnál hozzá, ha inkább a vágyaid megvalósítására fókuszálhatnál?

Amikor nehéz élethelyzetbe kerülünk egyfajta beszűkült tudatállapot alakul ki, éppen ezért ilyen esetben sokszor nem is látjuk lehetőségeinket és a kiutat az adott helyzetből. Ahhoz tudok hozzájárulás lenni számodra, hogy megtaláld saját megoldásodat és képessé válj lehetőségeidre fókuszáltan élni. Ez viszont csak Veled közösen fog működni. Nem fogom Neked megmondani, mit és hogyan tegyél! Nem fogok tanácsokat osztogatni, hiszen az én nézőpontom, egyáltalán nem biztos, hogy számodra is hatékony lehet. Inkább vezetlek, hogy feloldódhassanak a Téged korlátozó tényezők. Eszközöket mutatok számodra, melyeket önállóan is alkalmazhatsz életedben.

Változik a világ, már nem állják meg a helyüket a régi módszerek, nézőpontok. Állj készen az újra, fogadd és éld meg Önmagadat. Jómagam is számos módszert tanultam meg az évek során, hálás vagyok mindegyikért, azonban mára már összeállt egy olyan egyéni tarsoly, amit alkalmazok. Főként nőkkel dolgozom. Olyan hölgyekkel, akik az életükből szeretnének többet kihozni, mint a hétköznapi rutin feladatainak való megfelelés. Akik szeretnék a terheiken túli világukat megtapasztalni.

Nagyon fontos, hogyan viszonyulunk saját magunkhoz. Mit gondolunk arról a valakiről, akik mi magunk vagyunk? Tudjuk-e egyáltalán, kik is vagyunk? Vagy elhisszük és magunkévá tesszük, ahogyan és amilyennek mások látnak bennünket? El tudjuk-e fogadni önMagunkat? Ezeknek a kérdéseknek a feltárása közelebb vihet saját magunkhoz és ennek eredményeként kiegyensúlyozottabbá válik életünk. Ez pedig megnyilvánul környezetünkben, meghatározza és javítja kapcsolódásainkat. Könnyebben "összejönnek" az általunk célként kitűzött dolgaink.

Nem állítom, hogy ez az út mindig virágos réteken vezet keresztül. Abban viszont hiszek és vallom, megtapasztaltam, hogy a felismerés, szembenézés, belátás hozhatja el az igazi és tartós változást.

Egészen egyszerűen nem működhetünk hatékonyan, amíg tele vagyunk ki nem mondott sérelmekkel, félelmekkel... A közös munka során igyekszem Neked olyan kérdéseket feltenni, melyek előre visznek és kifele a jelenlegi helyzetedből. Kérdezlek, és bátorítalak, hogy kérdezz! Arra törekszem, hogy ne puszta sablonokat kövessünk, hanem egyéniségedhez és élethelyzetedhez alkalmazható kulcsokhoz juthass. Képessé válj önmagaddal harmóniában létezni. Itt Te vagy a fontos, Rád figyelek Szándékom, hogy a feltett kérdések által új kapuk nyílhassanak meg előtted.

A folyamat Rólad szól. A kulcs sokszor az önmagaddal való sebezhető kapcsolatban, kapcsolódásban rejlik. Válj elhivatottá önmagad iránt. Nincsenek mindenki számára alkalmazható megoldások. Törekedj arra, hogy rálelj a számodra alkalmazhatóra. Ha valóban a változást választod, várlak szeretettel személyesen vagy, ha távol élsz, online.

Milyen témákban lehetek hozzájárulás?

• párkapcsolat
• szülői feladatok
• családi kapcsolódások (transzgenerációs kérdések)
• életvezetési, egzisztenciális kérdések
• céltalanság, útkeresés érzése
• élethelyzetben bekövetkezett változás
• önbizalom, önbecsülés
• lehetőségeid feltárása

"A szabadság azt jelenti, hogy felelősséget vállalunk döntéseinkért, tetteinkért, saját életünkért." (Yalom)

 

 

Hozzájárulás önmagadért

Személyes konzultáció

12.000,- (60 perc)

10.000,- (online)

Access Bars kezelés

10.000,- (60 perc)

Gyerekeknek 50 % kedvezmény!

Facelift kezelés

12.000,- (60 perc)

~ Amennyiben visszatérnél, kérj egyéni ajánlatot! ~

Helyszínek

 Egészség Spektrum ~  2120 Dunakeszi Fő út 133.

 Balance Stúdió ~ 1035 Budapest, Vihar köz 36.

Online ~ otthonodból, önmagadért

Visszajelzések

Közösségi oldalam: social facebook
Megosztom: social facebook social twitter social pinterest social email

KAPCSOLATFELVÉTEL

Keressen bizalommal, ha kérdése adódott, illetve egyéni és csoportos foglalkozásaim iránt érdeklődik.

Várom szeretettel megkeresését!

: Megértettem és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot.

Személyes tanácsadás

Az alábbi helyszíneken, előre egyeztetett időpontban várom szeretettel:

- Balance Stúdió ~ 1035 Budapest Vihar köz 36.
- Egészség Spektrum - 2120 Dunakeszi Fő út 133.

Időpont egyeztetéshez  keressen bizalommal az alábbi elérhetőségek bármelyikén:

 : + 36 302037 096
: kapcsolat@elettippek.hu

 Barion

Copyright 2017-2020 Szabó Ildikó
életgyógyász, életminőség koordinátor

Version: 3.5

Felhívjuk figyelmét, hogy adatkezelési nyilatkozatunk az alábbi linken elolvashatja: Adatkezelési tájékoztatónk. Tájékoztatjuk, hogy weboldalunk, a saját működése érdekében, illetve, pénzügyi partnerünk a Barion által, csalások és visszaélések elkerülése, kiszűrése érdekében sütiket használ. Az oldal használatával, azon történő vásárlással Ön elfogadja adatkezelési tájékoztatónkat!