„Hiszem, ha belül Rend van, könnyebben helyrehozható, ami kívül nem tölt el elégedettséggel.“

Személyes tanácsadás


Életgyógyászat , Életminőség koordináció, Bach-virág esszenciák, Önismereti mentorálás | Személyes tanácsadás

Adódhatnak az életben olyan pillanatok, amikor úgy érzed, nem boldogulsz egyedül. Ilyenkor szükségessé válhat egy külső személy bevonása, hozzájárulása. Válaszd, ha úgy érzed, van olyan életterületed, érzésed, amivel nem boldogulsz egyedül. Hozzájárulást kérni azt jelenti, hogy valójában felelősséget vállalunk életünkért. Így jelentősen lerövidíthető az az idő, amit az adott nehézség, kérdés megoldására fordítunk. Hiszem, hogy a válaszok hajkurászása helyett egészen egyszerűen csak fel kell tenni a megfelelő kérdéseket. Miért? Azt tapasztalom, sokszor hiába válaszolsz meg egy adott kérdést, az újabb és újabb gondolatörvényekbe taszít. Ugye nem az a cél, hogy gondterhelten, folytonos problémamegoldásban élj? Mit szólnál hozzá, ha inkább a vágyaidra fókuszálhatnál?

Nem teszek mást, mint inspirállak. Hívhatnám konzultációnak a személyes találkozást, de sokkal inkább tudok azonosulni az inspiráció lényegével. Legyen szó bármely élethelyzetetben felbukkanó problémáról, hidd el, sokkal egyszerűbb, ha a fókuszt a lehetőségeiden tartod. Az is elképzelhető, hogy a probléma, amit annak vélsz, nem is az. Azonban, ha arra fókuszálsz, el fog terelni életed valódi megélésétől. Nem fogom Neked megmondani, mit és hogyan tegyél! Nem fogok tanácsokat osztogatni, hiszen az én nézőpontom, egyáltalán nem biztos, hogy számodra is igaz. Inkább rávezetlek arra, hogyan lehet könnyedséget, javuló életminőséget megtapasztalni életedben. Megmutatom azokat az eszközöket, melyek nekem is előre viszik az életemet. Ahogyan már mondtam, isnprállak. Vedd észre, lásd meg és éld saját nagyszerűségedet. Azonban hidd el, függetlenül attól, hogy mit hoztál, mit éltél meg ezidáig, megérdemled, elérheted, amit szeretnél. Ne küzdj, hanem engedd meg magadnak, hogy másként legyen. Természetesen az, hogy mit és mikor választasz, teljes mértékben egyéni választásaidon alapul.

Változik a világ, már nem állják meg a helyüket a régi módszerek, nézőpontok. Állj készen az újra, fogadd és éld meg Önmagadat. Jómagam is számos módszert tanultam meg az évek során, hálás vagyok mindegyikért, azonban mára már összeállt egy olyan egyéni tarsoly, amivel tudlak támogatni, kísérni, ha úgy érzed, szeretnéd. Általában hölgyekkel dolgozom. Olyan nőkkel, akik az életükből szeretnének többet kihozni, mint a hétköznapi rutin feladatainak való megfelelés. Akik szeretnék a terheiken túli világukat megtapasztalni.

Nagyon fontos, hogyan viszonyulunk saját magunkhoz. Mit gondolunk arról a valakiről, akik mi magunk vagyunk? Tudjuk-e egyáltalán, kik is vagyunk? Vagy elhisszük és magunkévá tesszük, ahogyan és amilyennek mások látnak bennünket? Tudjuk-e szeretni önMagunkat? Ezeknek a kérdéseknek a feltárása közelebb vihet saját magunkhoz és ennek eredményeként kiegyensúlyozottabbá válik életünk. Ez pedig megnyilvánul környezetünkben, meghatározza és javítja kapcsolódásainkat. Könnyebben "összejönnek" az általunk célként kitűzött dolgaink.

Nem állítom, hogy ez az út mindig virágos réteken vezet keresztül. Abban viszont hiszek és vallom, megtapasztaltam, hogy a felismerés, szembenézés, belátás hozhatja el az igazi és tartós változást.

Egészen egyszerűen nem működhetünk hatékonyan, amíg tele vagyunk ki nem mondott sérelmekkel, félelmekkel... A közös munka során igyekszem Neked olyan kérdéseket feltenni, melyek előre visznek és kifele a jelenlegi helyzetedből. Kérdezlek, és bátorítalak, hogy kérdezz! Arra törekszem, hogy ne puszta sablonokat kövessünk, hanem egyéniségedhez és élethelyzetedhez alkalmazható kulcsokhoz juthass. Képessé válj önmagaddal harmóniában létezni. Itt Te vagy a fontos, Rád figyelek Szándékom, hogy a feltett kérdések által új kapuk nyílhassanak meg előtted.

Fontosnak tartom megemlíteni, hogy a közös munka feltétele, hogy valóban részt vegyél benne, hiszen a legfontosabb résztvevő a folyamatban Te vagy. Ez Rólad szól. Egészen biztosan nem sémákat követünk, nem módszerekben elveszünk, nem elemezgetünk, hanem feltérképezzük a számodra leginkább én-azonos lehetőségeket. Véleményem szerint ez a hozzáállás, ami valóban képes lehet hatékonyan támogatni, kiegyensúlyozottabbá válni. Sohasem a módszerben rejlik a lényeg. Az évek során megtapasztaltam, hogy aki valóban a változtatás szándékával érkezik, akár rövid idő alatt is képes szép eredményeket elérni. Hiszen tudod, a szándék határozza meg cselekedeteinket... A kulcs sokszor az önmagaddal való sebezhető kapcsolatban, kapcsolódásban rejlik. Válj elhivatottá önmagad iránt. Nincsenek mindenki számára alkalmazható megoldások. Törekedj arra, hogy rálelj a számodra alkalmazhatóra. Ha valóban a változást szeretnél, várlak szeretettel személyesen vagy, ha távol élsz, online.

Milyen témákban tudok segíteni?

  • párkapcsolat
  • szülői feladatok
  • család dinamika, családi minták (transzgenerációs kérdések)
  • életvezetési, egzisztenciális kérdések
  • céltalanság, útkeresés érzése
  • élethelyzetben bekövetkezett változás
  • önbizalom, önbecsülés
  • harmonikus, örömteli létezés
  • lehetőségeid feltárása

"A szabadság azt jelenti, hogy felelősséget vállalunk döntéseinkért, tetteinkért, saját életünkért." (Yalom)

 

 

Hozzájárulás önmagadért

Személyes konzultáció

12.000,- (60 perc)

Access Bars kezelés

10.000,- (60 perc)

Gyerekeknek 50 % kedvezmény!

Facelift kezelés

12.000,- (60 perc)

~ Amennyiben visszatérnél, kérj egyéni ajánlatot! ~

Helyszínek

 Egészség Spektrum ~  2120 Dunakeszi Fő út 133.

 Balance Stúdió ~ 1035 Budapest, Vihar köz 36.

Online ~ otthonodból, önmagadért

Visszajelzések

Közösségi oldalam: social facebook
Megosztom: social facebook social twitter social pinterest social email

KAPCSOLATFELVÉTEL

Keressen bizalommal, ha kérdése adódott, illetve egyéni és csoportos foglalkozásaim iránt érdeklődik.

Várom szeretettel megkeresését!

: Megértettem és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot.

Személyes tanácsadás

Az alábbi helyszíneken, előre egyeztetett időpontban várom szeretettel:

- Balance Stúdió ~ 1035 Budapest Vihar köz 36.
- Egészség Spektrum - 2120 Dunakeszi Fő út 133.

Időpont egyeztetéshez  keressen bizalommal az alábbi elérhetőségek bármelyikén:

 : + 36 302037 096
: kapcsolat@elettippek.hu

 Barion

Copyright 2017-2020 Szabó Ildikó
életgyógyász, életminőség koordinátor

Version: 3.5

Felhívjuk figyelmét, hogy adatkezelési nyilatkozatunk az alábbi linken elolvashatja: Adatkezelési tájékoztatónk. Tájékoztatjuk, hogy weboldalunk, a saját működése érdekében, illetve, pénzügyi partnerünk a Barion által, csalások és visszaélések elkerülése, kiszűrése érdekében sütiket használ. Az oldal használatával, azon történő vásárlással Ön elfogadja adatkezelési tájékoztatónkat!