„Hiszem, ha belül Rend van, könnyebben helyrehozható, ami kívül nem tölt el elégedettséggel.“

Színterápia

A színek rendkívüli intenzitással képesek hatni belső világunkra. Ez a hatás akkor sem marad el, amikor éppen nem tudatosan alkalmazzuk őket. Befolyással bírnak életünk minőségére, tükrözik belső állapotunkat vagy éppen segíthetnek egy-egy nehezebb helyzetből való kilábalásban. Az egyes színek üzenetét, jelentését megismerve, tudatosan választhatunk közülük és segítőinkké válhatnak a mindennapokban. Alapjelentésük, hozzájuk kapcsolódó alapjellemzők megismerése által megláthatjuk, milyen pozitív vagy éppen negatív hatásaik lehetnek. Hiszen megélhetjük őket kellemesnek vagy éppen nehéznek...

Rengeteg megközelítésből vizsgálhatóak a színek. Színterápiás megközelítésből a belső folyamatainkra gyakorolt hatásukon a fókusz.

Nagyon szeretem a színeket. Vannak kedvenceim és vannak olyanok is, amik annyira nem lopták magukat a szívembe. Érdekes megfigyelni, egy-egy élethelyzetben, lelkiállapotban hogyan tükrözik a bennem zajló folyamatokat, vagy éppen hogyan segíthetnek kijönni egy-egy érzelmi útvesztőből. Természetesen a színek sem csodaszerek, a tudatos munkát nem úszhatjuk meg, ha tartós változást szeretnénk életünk bármely területén.

 

Visszajelzések

Közösségi oldalam: social facebook
Megosztom: social facebook social twitter social pinterest social email

KAPCSOLATFELVÉTEL

Keressen bizalommal, ha kérdése adódott, illetve egyéni és csoportos foglalkozásaim iránt érdeklődik.

Várom szeretettel megkeresését!

: Megértettem és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot.

Személyes tanácsadás

Az alábbi helyszíneken, előre egyeztetett időpontban várom szeretettel:

- Balance Stúdió ~ 1035 Budapest Vihar köz 36.
- Egészség Spektrum - 2120 Dunakeszi Fő út 133.

Időpont egyeztetéshez  keressen bizalommal az alábbi elérhetőségek bármelyikén:

 : + 36 302037 096
: kapcsolat@elettippek.hu

 Barion

Copyright 2017-2020 Szabó Ildikó
életgyógyász, életminőség koordinátor

Version: 3.5

Felhívjuk figyelmét, hogy adatkezelési nyilatkozatunk az alábbi linken elolvashatja: Adatkezelési tájékoztatónk. Tájékoztatjuk, hogy weboldalunk, a saját működése érdekében, illetve, pénzügyi partnerünk a Barion által, csalások és visszaélések elkerülése, kiszűrése érdekében sütiket használ. Az oldal használatával, azon történő vásárlással Ön elfogadja adatkezelési tájékoztatónkat!