„Hiszem, ha belül Rend van, könnyebben helyrehozható, ami kívül nem tölt el elégedettséggel.“

Integrál szemlélet

Ken Wilber korunk egyik legkiemelkedőbb gondolkodója. Fő tevékenységi területe a filozófia, pszichológia, hit témaköre. Munkásságának köszönhetjük az Integrál szemlélet létrejöttét, mely több mint harminc éves tevékenységének gyümölcse.

Maga a módszer a keleti spiritualitás és a nyugati pszichológia ismereteit ötvözi. Spiritualitás és tudomány találkozása, a világ jelentős kulturális elemeinek egysége. Ennek eredményeként egy rendkívül széles látókört biztosít számunkra, mely az élet bármely területén alkalmazható.

Segítségével hatékonyabban átláthatjuk saját életünket, fejlődésünket. Összehangolhatjuk gondolatainkat és érzéseinket. Segíti embertársainkkal való kapcsolódásunkat, támogatja az együttműködést.

A négy kvadráns négy különböző nézőpontra világít rá egy-egy adott esemény, élethelyzet, megtapasztalt események kapcsán.

A Tudati Ház modell rendkívül szemléletesen ábrázolja a tudati fejlődés szintjeit. Képzeljünk csak el egy 9 emeletes lakóházat, melybe születésünkkor költözünk be és haladunk emeletről-emeletre az idő és saját fejlődésünk ütemében.

Számomra a módszer egyik legkiemelkedőbb jelentősége egy kiegyensúlyozottabb életminőség megéléséhez nyújtott támogatása. Kulcs önmagunkhoz és embertársainkhoz.  

Visszajelzések

Közösségi oldalam: social facebook
Megosztom: social facebook social twitter social pinterest social email

KAPCSOLATFELVÉTEL

Keressen bizalommal, ha kérdése adódott, illetve egyéni és csoportos foglalkozásaim iránt érdeklődik.

Várom szeretettel megkeresését!

: Megértettem és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot.

Személyes tanácsadás

Az alábbi helyszíneken, előre egyeztetett időpontban várom szeretettel:

- Balance Stúdió ~ 1035 Budapest Vihar köz 36.
- Egészség Spektrum - 2120 Dunakeszi Fő út 133.

Időpont egyeztetéshez  keressen bizalommal az alábbi elérhetőségek bármelyikén:

 : + 36 302037 096
: kapcsolat@elettippek.hu

 Barion

Copyright 2017-2020 Szabó Ildikó
életgyógyász, életminőség koordinátor

Version: 3.5

Felhívjuk figyelmét, hogy adatkezelési nyilatkozatunk az alábbi linken elolvashatja: Adatkezelési tájékoztatónk. Tájékoztatjuk, hogy weboldalunk, a saját működése érdekében, illetve, pénzügyi partnerünk a Barion által, csalások és visszaélések elkerülése, kiszűrése érdekében sütiket használ. Az oldal használatával, azon történő vásárlással Ön elfogadja adatkezelési tájékoztatónkat!