„Hiszem, ha belül Rend van, könnyebben helyrehozható, ami kívül nem tölt el elégedettséggel.“

Bach-virágesszenciák


Életgyógyászat , Életminőség koordináció, Bach-virág esszenciák, Önismereti mentorálás | Bach-virágesszenciák

A Bach-esszenciák csodálatos világa

"Egyetlen dolgunk, hogy megőrizzük egyéniségünket, éljük saját életünket, és életünk hajóját magunk kormányozzuk - s minden rendben lesz." (Dr. Edward Bach)

Dr. Edward Bach-nak köszönhetjük ezt a rendszert, mely igazi kincs a természetes gyógymódok között. Rendkívül lágy, mellékhatásoktól mentes módja testi-lelki-szellemi egyensúlyunk visszaállításának. Használatával akár betegségek kialakulása is megelőzhető. Az esszenciák hatására mindennapjainkba is béke, harmónia költözhet. Érzelmi útvesztőnkből kikerülve képesek leszünk ismét kiegyensúlyozott, boldog életet élni.

Miben is rejlik Dr. Bach felfedezése?

Kutatásai során felismerte, hogy a betegségek a lelki egyensúly felborulása következtében alakulnak ki, amikor a lélek és személyiség elszakad egymástól. Az, aki nem hallgat belső megérzéseire megbetegedhet. Nem csupán az adott betegséggel foglalkozott, sokkal fontosabbnak vélte magát a beteg személyiségét szem előtt tartani. Hiszen az életfelfogás, érzelmekhez, érzésekhez való viszonyulásunk nagy mértékben befolyásolja gyógyulási képességünket is. A betegségek pedig meg is előzhetőek önmagunkra való odafigyeléssel. Olyan egyszerű, mellékhatásoktól mentes gyógymódot keresett, mely bárki számára segítséget nyújthat, hogy ismét harmóniában élhessen. Felismerései mára kulcsfontosságúvá váltak. Fontos, hogy sohasem a betegséget kezelte, hanem magát az embert helyezte előtérbe. Híres volt arról, hogy a rendelőbe belépő pácienst megfigyelve szinte azonnal képes volt megállapítani, mely esszenciák alkalmazására van az adott embernek szüksége. Éppen ezért a Bach-virágterápia személyes, egyéni keverékhez alkalmazott esszenciáinak kiválasztásához fontos a személyes kapcsolat kliens és terapeuta között.

A virágterápia képes feloldani az érzelmi blokkokat. A blokkok feloldásával ismét összhangba kerül a test és a lélek. Megbízható segítséget nyújt félelmek, bizonytalanság, magányosság, önértékelési zavarok, kétségbeesés, aggodalmak esetén. Fontosnak tartom megemlíteni, hogy a tartós változásokhoz azonban elengedhetetlen az önismereti munka hozzáadása, hiszen ez által érhetjük el a valódi, tartós változást életminőségünkben.

Dr. Bach így definiálta rendszerét: “Ott, ahol az ember már nem egészen önmaga, ismét teljesen önmaga lesz.”

Kik alkalmazhatják? Gyakrolatilag bárki. Felnőttek, gyerekek, kismamák, idősek egyaránt megtapasztalhatják pozitív hatását. Mellékhatásoktól mentes.

Milyen élethelyzetekben ajánlott? Az élet számos területén alkalmazható. Segít megőrizni lelki egyensúlyunkat vagy visszaállítani azt. Felkészülhetünk vele előre látható erőt próbáló helyzetekre.

Élethelyzetek, melyekben érdemes alkalmazni:

 • párkapcsolati kiegyensúlyozatlanság
 • gyermeknevelésben megjelenő nehézségek
 • általános kimerültség megjelenésekor
 • álmatlanság esetén
 • munkahely váltáskor, illetve munkahelyi konfliktusokban
 • krízis helyzetekben, traumák oldására
 • veszteség élmény, gyász feldolgozása
 • belső harmónia megteremtésére
 • tanulási nehézségek
 • gyermekkori félelmek
 • beilleszkedési nehézségek
 • kamaszkori változások
 • váradósság
 • elválasztás
 • gyógykezelések kiegészítéseként (pl. kemoterápia)
 • betegségek utáni lábadozás időszakában

Egy személyre szabottan összeállított egyéni keverékkel megtámogathatjuk nehezebb időszakainkat. Újra meglelhetjük a harmóniát életünkben.

Ha kipróbálnád életedre gyakorolt pozitív hatását, várlak szeretettel!

 

Visszajelzések

Közösségi oldalam: social facebook
Megosztom: social facebook social twitter social pinterest social email

KAPCSOLATFELVÉTEL

Keressen bizalommal, ha kérdése adódott, illetve egyéni és csoportos foglalkozásaim iránt érdeklődik.

Várom szeretettel megkeresését!

: Megértettem és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot.

Személyes tanácsadás

Az alábbi helyszíneken, előre egyeztetett időpontban várom szeretettel:

- Balance Stúdió ~ 1035 Budapest Vihar köz 36.
- Egészség Spektrum - 2120 Dunakeszi Fő út 133.

Időpont egyeztetéshez  keressen bizalommal az alábbi elérhetőségek bármelyikén:

 : + 36 302037 096
: kapcsolat@elettippek.hu

 Barion

Copyright 2017-2020 Szabó Ildikó
életgyógyász, életminőség koordinátor

Version: 3.5

Felhívjuk figyelmét, hogy adatkezelési nyilatkozatunk az alábbi linken elolvashatja: Adatkezelési tájékoztatónk. Tájékoztatjuk, hogy weboldalunk, a saját működése érdekében, illetve, pénzügyi partnerünk a Barion által, csalások és visszaélések elkerülése, kiszűrése érdekében sütiket használ. Az oldal használatával, azon történő vásárlással Ön elfogadja adatkezelési tájékoztatónkat!