„Hiszem, ha belül Rend van, könnyebben helyrehozható, ami kívül nem tölt el elégedettséggel.“

Életgyógyászat , Életminőség koordináció, Bach-virág esszenciák, Önismereti mentorálás | 5-en a kanapén

2020-07-25

Ízelítő:

Az vezet, hogy a lehető legteljesebben éljem meg az életem. Átadni is ezt szeretném. Vannak dolgok, amiket magammal hoztam, de most itt vagyok. Jelenleg ezt az életet élem. Élem és választom. Mindig volt, van és lesz bukkanó. Rajtam áll, hogyan tekintek rá. Elbotlom vagy elrugaszkodva a felszínéről megláthatom, kíváncsian várva, mi jön.

5-en a kanapén

Én , a férjem, a lányom, a fiam, no meg a kutyánk J Nem történt igazából semmi sem és mégis. Egy csendes családi este. Együtt voltunk, beszélgettünk, nevettünk. A két gyerek amolyan tesósan piszkálta egymást, közben kacagtak. Mi pedig össze-össze néztünk. Mindkettőnk tekintetében felcsillant valami mély: „Ez az, ezért érdemes!” villanás.

Hosszú volt az út idáig? Nem volt rövid. Igaz, ez is relatív. Visszagondolva lehetett volna sokkal rövidebb is. Azonban egyáltalán nem bánok semmit sem.  Volt idő, hogy óriási dolgokat kerestem. Ma már látom, érzem, az életben ezek a pillanatok, együttlétek az igazán értékesek. Minden, ami boldoggá tehet és tesz, itt van a közelemben. Kérdés, választom-e, hogy észrevegyem és éljem? Választom-e, hogy a sok elkeserítőnek vélt tapasztalás ellenére boldog szeretnék lenni. Igen, ma már tudom, a boldogság választás. Lehet mutogatni, hibáztatni, másokra fogni. Őszintén minek?

Az vezet, hogy a lehető legteljesebben éljem meg az életem. Átadni is ezt szeretném. Vannak dolgok, amiket magammal hoztam, de most itt vagyok. Jelenleg ezt az életet élem. Élem és választom. Mindig volt, van és lesz bukkanó. Rajtam áll, hogyan tekintek rá. Elbotlom vagy elrugaszkodva a felszínéről megláthatom, kíváncsian várva, mi jön.

Az ego és az összetartozás nem barátok. Egészen egyszerűen nem férnek meg egymás mellett. Ha ránézek az életemre, ma már kristálytisztán látom, hol voltak azok a pillanatok, amikor másfelé indultam, mint „kellett volna”. Volt idő, hogy a maximalizmus vezetett. Feleslegesen, ma már látom ezt is.

Hogyan csinálom? Egyszerűen megengedővé váltam. Nem szeretném megpreparálni folyton a házasságomat, a gyerekeimet és főként önmagamat. Amikor elfogadod, hogy mindenki lehet önmaga és tiszteletben tartod saját magadat, ezáltal a másikat valami megváltozik. Választás kérdése.

Ne akarj mindig mindent megérteni, megválaszolni. Egy válasz további megválaszolandó, feszengős gondolatokat szül. Egyszerűen kérdezz magadtól, az univerzumtól és észre fogod venni a beköszönő változást.

Az adottságaidat ne címkézd fel rossznak, jónak. Ne minősítsd saját magadat. És persze másokat se… Egyedi vagy, megismételhetetlen és ez a Te szuper erőd. Éld!

Engedd meg magadnak, hogy nem megváltoztatni akarj, hanem megélni. Meg fogod látni, így fog igazán változni bármi az életedben. Könnyedén, választásokban élve, nézőpont mentesen.

Szeretettel: Szabó Ildikó

Visszajelzések

Közösségi oldalam: social facebook
Megosztom: social facebook social twitter social pinterest social email

KAPCSOLATFELVÉTEL

Keressen bizalommal, ha kérdése adódott, illetve egyéni és csoportos foglalkozásaim iránt érdeklődik.

Várom szeretettel megkeresését!

: Megértettem és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot.

Személyes tanácsadás

Az alábbi helyszíneken, előre egyeztetett időpontban várom szeretettel:

- Balance Stúdió ~ 1035 Budapest Vihar köz 36.
- Egészség Spektrum - 2120 Dunakeszi Fő út 133.

Időpont egyeztetéshez  keressen bizalommal az alábbi elérhetőségek bármelyikén:

 : + 36 302037 096
: kapcsolat@elettippek.hu

 Barion

Copyright 2017-2020 Szabó Ildikó
életgyógyász, életminőség koordinátor

Version: 3.5

Felhívjuk figyelmét, hogy adatkezelési nyilatkozatunk az alábbi linken elolvashatja: Adatkezelési tájékoztatónk. Tájékoztatjuk, hogy weboldalunk, a saját működése érdekében, illetve, pénzügyi partnerünk a Barion által, csalások és visszaélések elkerülése, kiszűrése érdekében sütiket használ. Az oldal használatával, azon történő vásárlással Ön elfogadja adatkezelési tájékoztatónkat!