„Hiszem, ha belül Rend van, könnyebben helyrehozható, ami kívül nem tölt el elégedettséggel.“

Életgyógyászat , Életminőség koordináció, Bach-virág esszenciák, Önismereti mentorálás | Access Consciousness®

Access Consciousness®

Access Consciousness®

Az Access Consciousness bárki számára elérhető, gyakorlatias eszközöket kínál ahhoz, hogy bármilyen életterületen, könnyedén érhessen el változásokat.

Tapasztald meg az Access kezelések jótékony hatását életedre. Fedezd fel, hogyan formálják át, változtatják meg világodat.

Éld át, hogy: "Az életben minden könnyedén, örömmel és ragyogva árad felém."

Access Bars®

Az Access Bars® emberek ezreinek segített megváltoztatni a testük és életük különböző aspektusait, beleértve az alvást, az egészséget és a testsúlyt, a pénzt, a szexet és a kapcsolatokat, a szorongást, a stresszt és még sok minden mást. A legrosszabb esetben úgy érzed majd magad, mintha egy fenomenális masszázst kaptál volna.

A legjobb esetben az egész életed sokkal nagyszerűbbé válik, és mindezt ráadásul teljes könnyedséggel. Amikor "futtatják a barjaidat", ahogy mi szeretetteljesen hívjuk az Access Bars adásának és kapásának folyamatát, a kezelő 32 pontot érint meg finoman a fejeden, ami egy vagy másfél óráig tart. A Barok érintése lehetővé teszi a gondolatokat, érzéseket és érzelmeket tároló elektromagnetikus töltés eloszlatását, ami által tisztán és könnyedén leszel képes érzékelni az életedet, a testedet, és a kapcsolataidat.

Az Access Bars® támogat Téged a könnyedség elérésében, növeli befogadásodat. Nem okokat keres, hanem egy pihentető, kellemes ellazulás alatt oldja azokat az energetikai blokkokat, amik hátráltatnak Téged. Elősegíti a változást, a lehetőségeid felismerését életedben. Mindezt könnyedén, lágyan. Ez az Access Consciousness alapja.

Hogyan működik? 32 pont gyengéd érintésével a fejeden, könnyedén el tudod engedni azokat a korlátozó hiedelmeidet, melyek gátat jelentenek számodra. Befogadóbbá, elfogadóbbá válsz. Feloldódnak és távoznak belőled a korlátozó nézőpontok. Oldódik a szorongás, depresszió. (Ezt tudományos kutatás is bizonyítja, melyet Dr. Terrrie Hope Phd végzett 2017-ben. A kutatás során bebizonyosodott, hogy az agyhullámok működésére jótékony befolyással bír a kezelés).

Hozzájárulás az életedhez:

  • Csökken a stressz
  • Könnyedebb, örömtelibb, befogadóbb leszel
  • Pihentetőbb alvás, energikusabb nappalok
  • Hiperaktív figyelemzavar oldódik (gyerekeknél is alkalmazható)
  • Vizsgák előtt ajánlott
  • Teljesebb élet
  • És még sorolhatnám...

"A BAR-ok 32 pont a fejeden. Mint egy adatbank. Minden gondolattal, érzelmeddel, érzéseddel, attitűdöddel és megfontolásoddal, amely bármely életedből származhat és itt tárolódik. Amikor a BAR-ok futtatásával ezt tisztítod, ezeknek az adatállományoknak a törlése történik.
Hirtelen megváltozol, és az egész életed is megváltozhat. A változás lehet fizikális, mentális, érzelmi, és sok más módja is lehet. Tudom én, hogy mi fog változni, milyen lesz? Nem, még te sem tudod, csupán az biztos, hogy változol.
Nézem az embereket, akiknek futtatják a 32 különböző pontját, és azt látom, hogy megváltozva kelnek fel kezelés után. Soha nem lesznek azok, akik korábban voltak. Ezt szeretem benne leginkább, senki sem tér vissza oda, ahol korábban volt. Csak előre tudnak menni. Abba az irányba, amik lehetnek.
Ez a világ számára egy bámulatos ajándék. Csodás ajándék adni és csodás ott lenni, ahol az emberek elkezdik teremteni a saját életüket. Az egyik dolog amit tesz, nem más, mint ajtókat nyit mindannak a befogadásának, amit csak ismersz. Ez egy olyan ajándék, amit sehol máshol nem találtam, semmiben, amit valaha is tettem.
Ha mindenki a világban önmagaként tudna jelen lenni, sosem ítélkezne önmaga felett, fantasztikus világban élnénk. Ezt akarom megteremteni." (Gary Douglas)

Nézd meg ezt a kisfilmet: https://www.youtube.com/watch?v=IZTnK5lMo7U

Biztosan takarítottad már ki a számítógépedet. Ugye, hogy utána elégedettebb voltál a működésével? Miért ne választanád az Access Bars®-t ? Hasonlóan hat életedre...Válaszd az újat, válaszd Önmagadat!

Access Facelift® - Energetikai ránctalanítás

Mi van akkor, ha a kor egy nézőpont, amelyet magadba zársz?

Eljátszottál már valaha a gondolattal, hogy milyen lenne kisimultabbnak, fiatalabbnak kinézni? Ugye, hogy igen? Mit szólnál hozzá, ha mindezt sebészeti beavatkozás, fájdalmas procedúrák nélkül élhetnéd meg? Érdekel?

Az Access Energetikai Facelift egy varázslatos módszer az arc megfiatalítására és az öregedés jeleinek visszafordítására az arcon és az egész testen. A finom, nyugtató érintés az arcodon és a nyakadon helyreállítja, életre kelti és megfiatalítja a tested sejteit. Az Access Facelift kezelés közben több különböző energia fut a testen és az arcon, és rengeteg lehetőség van arra, hogy felfedezd, mi az, amit elengedhetsz. Mi lenne, ha eloszlathatnál mindent, ami miatt megítélted az arcodat? Az energiák jótékonyan hatnak az idegrendszerre, a kötőszövetekre, szervezetünk védekezőképességére.

Amennyiben minimum 5-20 alkalommal futattják, tartós változásokat is eredményez. Azonban már egyetlen alkalomnak is látható jelei vannak az arcon és érezhető a nyugalom, ami átjárja az embert. 5-20  kezelés során egyértelműen visszafordíthatóak az öregedés jelei az arcon. Mindezt energetikai kezelés által, relaxált állapotban.

https://www.youtube.com/watch?v=TNmwPKwYzrM

Mimikri®

A kezelés által bármilyen másoktól átvett ítélet, vélemény, fájdalom oldódik. Életünk során nagyon sokszor átveszünk nézőpontokat, hitrendszereket másoktól. A Mimikri abban járul hozzá életedhez, hogy ezektől megszabadulhass.

MTVSS®

Oldja azokat a testben elraktározott és futó programokat, melyeket átvettünk. Hatása által közelebb kerülhetünk saját testünkhöz. Erősíti az immunrendszert. 20-30 alkalom által az egész test szerkezete átalakulhat. Rendszeres alkalmazásával akár korábban elképzelhetetlen változások is létrejöhetnek. Ízületek kezelésére kifejezetten ajánlott!

Sejtmemória

Esztétikai kezelés. Ajánlott műtéti hegek esetén, horzsolások kezelésére.

 

Befektetés Önmagadért alkalmanként:

Access Bars kezelés

10.000,- (60 perc)

Gyerekeknek 30 perc 4000,-

Facelift kezelés

12.000,- (60 perc)

Mimikri, MTVSS, Sejtmemória

12.000,-

~ Amennyiben visszatérnél, kérj egyéni ajánlatot! ~

 

 

 

Visszajelzések

Közösségi oldalam: social facebook
Megosztom: social facebook social twitter social pinterest social email

KAPCSOLATFELVÉTEL

Keressen bizalommal, ha kérdése adódott, illetve egyéni és csoportos foglalkozásaim iránt érdeklődik.

Várom szeretettel megkeresését!

: Megértettem és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot.

Személyes tanácsadás

Az alábbi helyszíneken, előre egyeztetett időpontban várom szeretettel:

- Balance Stúdió ~ 1035 Budapest Vihar köz 36.
- Egészség Spektrum - 2120 Dunakeszi Fő út 133.

Időpont egyeztetéshez  keressen bizalommal az alábbi elérhetőségek bármelyikén:

 : + 36 302037 096
: kapcsolat@elettippek.hu

 



Barion

Copyright 2017-2020 Szabó Ildikó
életgyógyász, életminőség koordinátor

Version: 3.5

Felhívjuk figyelmét, hogy adatkezelési nyilatkozatunk az alábbi linken elolvashatja: Adatkezelési tájékoztatónk. Tájékoztatjuk, hogy weboldalunk, a saját működése érdekében, illetve, pénzügyi partnerünk a Barion által, csalások és visszaélések elkerülése, kiszűrése érdekében sütiket használ. Az oldal használatával, azon történő vásárlással Ön elfogadja adatkezelési tájékoztatónkat!